ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ-ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45 €

 Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας τώρα 6970940802

  • Με έκπτωση! -25%
  • -25%
  • Νέο

ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ-ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ

007.002
8,95 € 11,93 € Αποθήκευση 25%

Είναι ένα αστείο παιχνίδι σφυρηλάτησης σκύλου, μπορεί να αφήσει τον σκύλο να δει, να το μυρίσει, να το ακούσει και βρήκε τις λιχουδιές μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον και τις ορέξεις των σκύλων!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ 

ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ-ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ

8,95 € 11,93 € Αποθήκευση 25%
Ποσότητα:
Αποστολή

Εξαντλείται γρήγορα! Μόνο 4 τεμάχια απομένουν σε απόθεμα!

Σε απόθεμα

Φαγητοδοχείο-παιχνίδι για σκύλους 

1. Ο σχεδιασμός του ποτηριού το κάνει να κυλάει σε μια μικρή περιοχή ενώ παίζει. Η σκυλοτροφή δεν θα πασπαλιστεί παντού. 

2. Είναι ένα αστείο παιχνίδι σφυρηλάτησης σκύλου, μπορεί να αφήσει τον σκύλο να το δει, να το μυρίσει, να το ακούσει και να βρει τις λιχουδιές μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον και τις ορέξεις των σκύλων! 

3. Όταν βάζετε μια μερίδα από τις λιχουδιές του σκύλου σας σε αυτή τη μπάλα, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να φάνε ό,τι δίνεται. Χρειάζονται περισσότερη δουλειά για να φάνε. Αυτή η σκληρή λέξη ανταμείβεται με φαγητά ή λιχουδιές, μόλις βγουν από το παιχνίδι. Το παιχνίδι επιβραδύνει τη σίτιση για να βοηθήσει με την πέψη και το φούσκωμα. 

4. Η μπάλα παιχνιδιού σκύλου μειώνει την πλήξη και την καταστροφική συμπεριφορά μέσω υγιεινού παιχνιδιού και άσκησης, ενώ παράλληλα αναπτύσσει και διατηρεί τη σωματική εγρήγορση του σκύλου σας, ώστε να εκπληρώσει τα κυνηγετικά του ένστικτα

5. Αυτή η μπάλα τροφής για κατοικίδια με δοσομετρητή τροφής είναι εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό χωρίς οσμή. είναι 100% ασφαλές για όλα τα κατοικίδια. Υψηλής ποιότητας πλαστικό χρησιμοποιείται για την κατασκευή αυτής της μπάλας για σκύλους.

ΧΑΡΑΚΤΗΤΙΣΤΙΚΑ:

ΧΡΩΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟ 

Γίνετε ο πρώτος που θα γράψει την κριτική σας !