Άλλα προϊόντα - Εφεδρική μπαταρία - Power Bank

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45 €

 Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας τώρα 6970940802

  • -50%
Εφεδρική μπαταρία - Power Bank
  • Εφεδρική μπαταρία - Power Bank
  • Εφεδρική μπαταρία - Power Bank
  • Εφεδρική μπαταρία - Power Bank
  • Εφεδρική μπαταρία - Power Bank

ΕΦΕΔΡΙΚΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ - POWER BANK

005.003
9,90 € 19,80 € Αποθήκευση 50%

Power Bank - εφεδρική δύναμη για το smartphone σας, IPAD, κάμερα ή GPS

Εφεδρική μπαταρία - Power Bank

ΕΦΕΔΡΙΚΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ - POWER BANK

9,90 € 19,80 € Αποθήκευση 50%
Ποσότητα:
Αποστολή

Εξαντλείται γρήγορα! Μόνο 3 τεμάχια απομένουν σε απόθεμα!

διαθέσιμο

Power Bank

Power Bank - εφεδρική δύναμη για το smartphone σας, IPAD, κάμερα ή GPS


Πολυλειτουργική εφεδρική μπαταρία έκτακτης ανάγκης Power Bank έκτακτη φόρτιση ! Υποστηρίζει το iPhone και το iPad, HTC, Samsung Mobile
και Samsung Galaxy Tab, Nokia, Blackberry, PSD, PDA, GPS, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και άλλους υπολογιστές τάμπλετ και ψηφιακών συσκευών. Η φόρτιση γίνεται με σύνδεση σε ένα πρότυπο προσαρμογέα USB ή τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το MicroUSB.


Προδιαγραφές:
Μπαταρία: Lithium Polymer?
Χωρητικότητα: πραγματικό φορτίο εξόδου 1200 mAh?
Είσοδος: DC 5V?
Έξοδος: DC 5V?
Φροντίστε λοιπόν ώστε να μην ξεμείνετε ποτέ από μπαταρία...
Αυτή η "αποθήκη" ρεύματος φορτίζει μέσω καλωδίου USΒ, είτε από υπολογιστή είτε από πρίζα, και αποθηκεύει την ενέργεια που παίρνει για ώρα ανάγκης. Όταν αυτή η ώρα έρθει και εσείς χρειάζεστε επειγόντως μπαταρία στο κινητό σας, τότε το συνδέετε στην τράπεζα ρεύματος και αμέσως αυτό θα αρχίσει να φορτίζει. Κατάλληλο για όλα τα κινητά τηλέφωνα που φορτίζουν με 5V DC καθώς και για άλλες συσκευές που φορτίζουν μέσω καλωδίου USB όπως tablet, mp3, mp4 ή και PSP. Μικρή και βολική στο μέγεθος, μπορείτε να βάλετε τη συσκευή στην τσάντα σας, στην τσέπη σας, στο γραφείο... ακόμα και στο μπρελόκ με τα κλειδιά σας.


Power Bank και καλώδιο micro USB για φόρτιση από τον υπολογιστή.
Χρώμα συσκευης: - τυχαίο!

Έξοδα αποστολής 

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός  Αττικής  είναι 2,90 € και για την υπόλοιπη Ελλάδα 3,50 € + 1,50 € με αντικαταβολή.

Τα πακέτα αποστέλλονται γενικά εντός 1 - 3 ημερών από την παραλαβή της πληρωμής και αποστέλλονται μέσω ΕΛ.ΤΑ. κούριερ με παρακολούθηση και παράδοση χωρίς υπογραφή. Εάν προτιμάτε την παράδοση από την  ΕΛ.ΤΑ. κούριερ αυθημερόν, θα επιβληθεί ένα επιπλέον κόστος, οπότε επικοινωνήστε μαζί μας πριν επιλέξετε αυτήν τη μέθοδο. Όποια και αν είναι η επιλογή αποστολής που κάνετε, θα σας παρέχουμε έναν σύνδεσμο για την παρακολούθηση του πακέτου σας στο διαδίκτυο.

Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν έξοδα διακίνησης και συσκευασίας, καθώς και έξοδα αποστολής Τα έξοδα διακίνησης καθορίζονται, ενώ τα τέλη μεταφοράς ποικίλλουν ανάλογα με το συνολικό βάρος της αποστολής. Σας συμβουλεύουμε να ομαδοποιήσετε τα στοιχεία σας με μία σειρά. Δεν μπορούμε να ομαδοποιήσουμε δύο ξεχωριστές παραγγελίες που υποβάλλονται ξεχωριστά και θα ισχύουν χρεώσεις αποστολής για καθεμία από αυτές. Το πακέτο σας θα αποσταλεί με δική σας ευθύνη, αλλά απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή για την προστασία των εύθραυστων αντικειμένων.

Kυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές/ διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών 

Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται ημέρα Σάββατο παραδίδονται από Δευτέρα 

Γίνετε ο πρώτος που θα γράψει την κριτική σας !