BestPrice.gr Υγεία - Κόψε το κάπνισμα για πάντα με μαγνήτη - ZeroSmoke

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45 €

Tηλεφωνικές Παραγγελίες: καλέστε μας τώρα 6970940802        Επικοινωνία

  • -50%
  • Εκτός αποθέματος
ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΗ ZEROSMOKE
  • ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΗ ZEROSMOKE
  • ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΗ ZEROSMOKE
  • ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΗ ZEROSMOKE
  • ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΗ ZEROSMOKE

ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΗ ZEROSMOKE

002.024
14,90 € 29,80 € Αποθήκευση 50%

Νέα πρωτοποριακή τεχνολογία για θεραπευτικό acupressure!

ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΗ ZEROSMOKE

ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΗ ZEROSMOKE

14,90 € 29,80 € Αποθήκευση 50%

Εκπτώσεις ποσότητας

Ποσότητα Επιπλέον Έκπτωση Τελική τιμή προιόντος
2 15% 12,66 €
3 και πάνω 20% 11,92 €
Ποσότητα:
Αποστολή
Δεν υπάρχει διαθέσιμο προϊόν!

Εκτός αποθέματος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Κόψε το κάπνισμα για πάντα με ZeroSmoke μαγνήτη

Νέα πρωτοποριακή τεχνολογία για θεραπευτικό acupressure!

Χρησιμοποιείτε εντός του ωτός θεραπεία βελονισμού για να καταστείλει την επιθυμία για ένα τσιγάρο. Προάγει την απελευθέρωση αυτών των ενδορφινών που παράγονται κατά την διάρκεια του καπνίσματος. Υπάρχουν δύο μικρές, διακριτικές, ισχυρές βιομαγνήτες με τα ελάχιστα μεγέθη: 5x1 mm 8x1 mm και 24-καρατίων επιχρύσωση. Επιχρύσωσης είναι να ενισχυθούν οι αγγειακές ιδιότητες των μαγνητών και προστατεύουν το δέρμα από πιθανούς ερεθισμούς και αλλεργίες.


ZeroSmoke χρησιμοποιείται ως ο μεγάλος μαγνήτης τοποθετείται στο εμπρόσθιο άνω τμήμα του αριστερού αυτιού ("ο αριστερόχειρας" χρησιμοποιή το δεξί αυτί), και το μικρό τοποθετείται εναντίον του πίσω από το αυτί. Η τοποθέτηση των μαγνητών μπορεί να μετακινείται στο κάτω μέρος του αυτιού, όπου φοριούνται τα σκουλαρίκια , αν προτιμάται. Οι μαγνήτες έλκονται μεταξύ τους και δεν εμπίπτουν. Αυτά ασκούν πίεση στο σημείο διέγερσης νευροδιαβιβαστών και την παραγωγή αιτία των ίδιων ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του καπνίσματος.


Με ZeroSmoke δεν χρειάζεται να σταματήσετε το κάπνισμα απότομα. Μπορείτε να συνεχίσετε να καπνίζετε κατά τη διάρκεια των πρώτων 6-7 ημερών. Σταδιακά, διαπιστώνεται ότι ο αριθμός των τσιγάρων μειώνεται και μετά 20-25 ημέρες, η επιθυμία για κάπνισμα τελείως εξαφανίζεται. Το ατομικό σύστημα θεραπείας αναπτύχθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην Ιταλία. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, έλαβε μια παγκόσμια πατέντα, πέρασε κλινικές δοκιμές και έχει λάβει έγκριση από τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές οργανώσεις υγείας.Οι μαγνήτες φορούνται 3-4 ώρες την ημέρα και καλό είναι να φορούνται σε μια ήσυχη ατμόσφαιρα μετά το δείπνο. Οι μαγνήτες πριν το ύπνο  αφαιρούνται.


!!! ZeroSmoke δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται από άτομα με βηματοδότες, απινιδωτές ή άλλες ηλεκτρικές ιατρικές συσκευές, καθώς και άπο έγκυες γυναίκες !!!

Έξοδα αποστολής 

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός  Αττικής  είναι 2,90 € και για την υπόλοιπη Ελλάδα 3,50 € + 1,50 € με αντικαταβολή.

Τα πακέτα αποστέλλονται γενικά εντός 1 - 3 ημερών από την παραλαβή της πληρωμής και αποστέλλονται μέσω ΕΛ.ΤΑ. κούριερ με παρακολούθηση και παράδοση χωρίς υπογραφή. Εάν προτιμάτε την παράδοση από την  ΕΛ.ΤΑ. κούριερ αυθημερόν, θα επιβληθεί ένα επιπλέον κόστος, οπότε επικοινωνήστε μαζί μας πριν επιλέξετε αυτήν τη μέθοδο. Όποια και αν είναι η επιλογή αποστολής που κάνετε, θα σας παρέχουμε έναν σύνδεσμο για την παρακολούθηση του πακέτου σας στο διαδίκτυο.

Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν έξοδα διακίνησης και συσκευασίας, καθώς και έξοδα αποστολής Τα έξοδα διακίνησης καθορίζονται, ενώ τα τέλη μεταφοράς ποικίλλουν ανάλογα με το συνολικό βάρος της αποστολής. Σας συμβουλεύουμε να ομαδοποιήσετε τα στοιχεία σας με μία σειρά. Δεν μπορούμε να ομαδοποιήσουμε δύο ξεχωριστές παραγγελίες που υποβάλλονται ξεχωριστά και θα ισχύουν χρεώσεις αποστολής για καθεμία από αυτές. Το πακέτο σας θα αποσταλεί με δική σας ευθύνη, αλλά απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή για την προστασία των εύθραυστων αντικειμένων.

Kυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές/ διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών 

Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται ημέρα Σάββατο παραδίδονται από Δευτέρα 

Γίνετε ο πρώτος που θα γράψει την κριτική σας !