Υγεία - Φουσκωτό Μαξιλάρι Ταξιδιού

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45 €

 Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας τώρα 6970940802

  • -50%
 ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
  •  ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
  •  ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

002.036
3,90 € 7,80 € Αποθήκευση 50%

Χρήσιμο αξεσουάρ ταξιδιού που δημιουργεί άνεση κατά τη διάρκεια των μεγάλων ταξιδιών.

 ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

3,90 € 7,80 € Αποθήκευση 50%
Ποσότητα:
Αποστολή
Δεν υπάρχει διαθέσιμο προϊόν!

Εκτός αποθέματος


Φουσκωτό Μαξιλάρι Ταξιδιού

Χρήσιμο αξεσουάρ ταξιδιού που δημιουργεί άνεση κατά τη διάρκεια των μεγάλων ταξιδιών.

Το φουσκωτό μαξιλάρι ταξιδιού για τον αυχένα είναι φτιαγμένο από απαλό και άνετο υλικό, και προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του αυχένα. Αυτό το μαξιλάρι για τον αυχένα είναι ιδανικό για να ταξιδεύετε με άνεση, και να μην έχετε ακαμψία και πόνο στον αυχένα, όπως συμβαίνει συχνά στα μακρινά ταξίδια. Επιπλεόν, καταλαμβάνει λίγο χώρο καθώς φουσκώνει και είναι πολύ πρακτικό και εύκολο στη χρήση. Αυτό το μαξιλάρι ταξιδίου μπορει να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε, χαρίζοντας χαλάρωση και ευεξία εύκολα και γρήγορα.

Έξοδα αποστολής 

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός  Αττικής  είναι 2,90 € και για την υπόλοιπη Ελλάδα 3,50 € + 1,50 € με αντικαταβολή.

Τα πακέτα αποστέλλονται γενικά εντός 1 - 3 ημερών από την παραλαβή της πληρωμής και αποστέλλονται μέσω ΕΛ.ΤΑ. κούριερ με παρακολούθηση και παράδοση χωρίς υπογραφή. Εάν προτιμάτε την παράδοση από την  ΕΛ.ΤΑ. κούριερ αυθημερόν, θα επιβληθεί ένα επιπλέον κόστος, οπότε επικοινωνήστε μαζί μας πριν επιλέξετε αυτήν τη μέθοδο. Όποια και αν είναι η επιλογή αποστολής που κάνετε, θα σας παρέχουμε έναν σύνδεσμο για την παρακολούθηση του πακέτου σας στο διαδίκτυο.Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν έξοδα διακίνησης και συσκευασίας, καθώς και έξοδα αποστολής Τα έξοδα διακίνησης καθορίζονται, ενώ τα τέλη μεταφοράς ποικίλλουν ανάλογα με το συνολικό βάρος της αποστολής. Σας συμβουλεύουμε να ομαδοποιήσετε τα στοιχεία σας με μία σειρά. Δεν μπορούμε να ομαδοποιήσουμε δύο ξεχωριστές παραγγελίες που υποβάλλονται ξεχωριστά και θα ισχύουν χρεώσεις αποστολής για καθεμία από αυτές. Το πακέτο σας θα αποσταλεί με δική σας ευθύνη, αλλά απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή για την προστασία των εύθραυστων αντικειμένων.

Kυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές/ διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών. Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται ημέρα Σάββατο παραδίδονται από Δε υτέρα. 

Γίνετε ο πρώτος που θα γράψει την κριτική σας !