Υγεία - Κάλτσες τουρμαλίνης

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45 €

 Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας τώρα 6970940802

  • -50%
Κάλτσες τουρμαλίνης
  • Κάλτσες τουρμαλίνης
  • Κάλτσες τουρμαλίνης
  • Κάλτσες τουρμαλίνης
  • Κάλτσες τουρμαλίνης

ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣ

002.003
7,90 € 15,80 € Αποθήκευση 50%

Βιοενεργειακές, θεραπευτικές κάλτσες τουρμαλίνης

Κάλτσες τουρμαλίνης

ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣ

7,90 € 15,80 € Αποθήκευση 50%
Ποσότητα:
Αποστολή
Δεν υπάρχει διαθέσιμο προϊόν!

Εκτός αποθέματος


Κάλτσες τουρμαλίνης

Βιοενεργειακές, θεραπευτικές κάλτσες τουρμαλίνης

Με βάση το γεγονός ότι στην επιφάνεια των ποδιών υπάρχουν πολλά βιολογικά ενεργά σημεία που συνδέονται με τα εσωτερικά όργανα δημιουργήθηκαν με την πιο προηγμένη νανοτεχνολογίας με ίνα τουρμαλίνης οι κάλτσες μασάζ.Στην εσωτερική επιφάνεια της κάλτσας έχει εξογκώματα τουρμαλίνης, το οποίο με το περπάτημα έχει την επίδραση του περπατήματος χωρίς παπούτσια στην άμμο, και να κάνει ένα μασάζ των αντανακλαστικών σημείων.
Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική το μασάζ σ'αυτά τα σημεία βελτιώνει τη βατότητα των ενεργειακών καναλιών, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιεί τις μεταβολικές διαδικασίες, βελτίωση την κατάσταση και τη δραστηριότητα των οργάνων.
Η επίδραση της τουρμαλίνης γίνεται αισθητή 15 λεπτά μετά απ’ όταν τα φορέσετε , ενώ τρέχουν αρκετές προληπτικές και θεραπευτικές δράσεις για τα πόδια:
Ένα σταθερό μικρό ρευμά 0,06 mA το οποίο είναι ίσο με το μικρό μικρό στο ανθρώπινο σώμα.
Εκπέμπουν αρνητικά φορτισμένα ιόντα.
Εκπέμπουν μεγάλου μήκους κύματος υπέρυθρες ακτίνες 8-14 μκ
Μέσω των πόρων διαπερνούν στα πόδια τη σύνθεση της τουρμαλίνης
και διατηρεί μία καλή και μακροχρόνια θεραπευτική επίδραση.
Έχει επίπτωση στο σώμα. Οι κάλτσες τουρμαλίνης κρατάναι
τα πόδια ζεστά το χειμώνα και δροσερά το καλοκαίρι.
Επιτρέψουν την είσοδο του αέρα για να δημιουργήσετε μια αίσθηση της άνεσης στα πόδια
Δεν ερεθίζει το δέρμα.

Οδηγίες:
Για πρώτη φόρα που φοράτε τις κάλτσες τουρμαλίνης πρέπι να είναι 15-20 min. / την ημέρα, σταδιακά κατά τη διάρκεια 3-6 εβδομάδων, αυξήστε σε 2-3 ώρες 2 φορές την ημέρα, ή 5-8 ώρες συνεχή φορά.

Αντενδείξεις:
Οι κάλτσες τουρμαλίνης δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε υψηλή θερμοκρασία και εάν έχετε τάση για αιμορραγία, δεν είναι ορθό να χρησιμοποιηθούν από έγκυες γυναίκες, παιδιά και οι ασθενείς με σοβαρή εγκεφαλοπάθεια,  σε θερμοανεστεσία ή κατεστραμμένη επιφάνεια του δέρματος. Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν από άτομα με βηματοδότες και άλλες ενσωματωμένες διεγέρτες. Σε προδιάθεση σε αλλεργίες να τα χρησιμοποιήσετε με προσοχή. Όταν έχετε ζημία στο μαλακό ιστό μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσα σε 24-48 ώρες μετά το ατύχημα.


Διατήρηση τις κάλτσες τουρμαλίνης για μασάζ:
Το πλύσιμο γίνεται μόνο με το χέρι σε ζεστό νερό στους 45 ° C. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε μόνο φυσικό σαπούνι τουρμαλίνη ή απορρυπαντικά. τις κάλτσες τουρμαλινης πρέπει να σιδερώνονται, λευκάνονται και όχι καθαρίζονται χημικά. Να στεγνώσουν μακριά από πηγή θερμότητας και όχι κάτω από το άμεσο ηλιακό φως.
Οι κάλτσες τουρμαλίνης έχουν προληπτική και θεραπευτική επίδραση, όχι μόνο για τα πόδια, αλλά και ολόκληρο το σώμα.

Οι κάλτσες έχουν μέγεθος του αριθμού 37-42.
Χρώμα: Μαύρο

Έξοδα αποστολής 

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός  Αττικής  είναι 2,90 € και για την υπόλοιπη Ελλάδα 3,50 € + 1,50 € με αντικαταβολή.

Τα πακέτα αποστέλλονται γενικά εντός 1 - 3 ημερών από την παραλαβή της πληρωμής και αποστέλλονται μέσω ΕΛ.ΤΑ. κούριερ με παρακολούθηση και παράδοση χωρίς υπογραφή. Εάν προτιμάτε την παράδοση από την  ΕΛ.ΤΑ. κούριερ αυθημερόν, θα επιβληθεί ένα επιπλέον κόστος, οπότε επικοινωνήστε μαζί μας πριν επιλέξετε αυτήν τη μέθοδο. Όποια και αν είναι η επιλογή αποστολής που κάνετε, θα σας παρέχουμε έναν σύνδεσμο για την παρακολούθηση του πακέτου σας στο διαδίκτυο.

Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν έξοδα διακίνησης και συσκευασίας, καθώς και έξοδα αποστολής Τα έξοδα διακίνησης καθορίζονται, ενώ τα τέλη μεταφοράς ποικίλλουν ανάλογα με το συνολικό βάρος της αποστολής. Σας συμβουλεύουμε να ομαδοποιήσετε τα στοιχεία σας με μία σειρά. Δεν μπορούμε να ομαδοποιήσουμε δύο ξεχωριστές παραγγελίες που υποβάλλονται ξεχωριστά και θα ισχύουν χρεώσεις αποστολής για καθεμία από αυτές. Το πακέτο σας θα αποσταλεί με δική σας ευθύνη, αλλά απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή για την προστασία των εύθραυστων αντικειμένων.

Kυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές/ διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών 

Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται ημέρα Σάββατο παραδίδονται από Δευτέρα 

Γίνετε ο πρώτος που θα γράψει την κριτική σας !