Ομορφιά - Κρύα μάσκα ματιών

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45 €

 Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας τώρα 6970940802

  • Με έκπτωση! -50%
  • -50%
  • Νέο
ΚΡΥΑ ΜΑΣΚΑ ΜΑΤΙΩΝ
  • ΚΡΥΑ ΜΑΣΚΑ ΜΑΤΙΩΝ

ΚΡΥΑ ΜΑΣΚΑ ΜΑΤΙΩΝ

003.043
5,90 € 11,80 € Αποθήκευση 50%

 Χρήση σαν παγοκύστη για μείωση πόνου: τοποθετείστε την στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα!

ΚΡΥΑ ΜΑΣΚΑ ΜΑΤΙΩΝ

ΚΡΥΑ ΜΑΣΚΑ ΜΑΤΙΩΝ

5,90 € 11,80 € Αποθήκευση 50%
Ποσότητα:
Αποστολή

Εξαντλείται γρήγορα! Μόνο 6 τεμάχια απομένουν σε απόθεμα!

διαθέσιμο

Κρύα μάσκα ματιών!

Οι παγοκύστες προσώπου είναι εύκαμπτες, μαλακές, από μη τοξικό ζελέ, latex-free πλαστικό και διαθέτουν ιμάντες ασφαλείας. Χρήση σαν παγοκύστη για μείωση πόνου: τοποθετείστε την στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα!

Κρύα μάσκα -  βάλτε την χαλαρωτική μάσκα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν από τη χρήση. Μην τοποθετείτε τη μάσκα στην κατάψυξη, γιατί θα μπορούσε να καταστραφεί. Ελέγξτε τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του καρπού πριν από τη χρήση.

Κομπρέσα cooler για τα μάτια. Τοποθετήστε την στο ψυγείο για να κρυώσει και μετά προσαρμόστε την στο πρόσωπο και στην περιοχή των ματιών για να ανακουφιστείτε από τον πόνο και την κούραση. Διατηρήστε την στο ψυγείο για να την χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή την χρειαστείτε. Είναι μέσα σε πρακτικό τσαντάκι με πλαστικό zipper.

Χαρίζει χαλάρωση από ένταση πυρετού, πονοκεφάλων και ημικρανιών.

  • Συσφίγγουν το δέρμα και μειώνουν τις ρυτίδες κόπωσης.
  • Μειώνουν δραστικά τον πόνο .
  • Βοηθούν στη γρήγορη ανάρρωση μετά από θεραπείες laser, επεμβατικές θεραπείες, χειρουργικές επεμβάσεις και μικροδερμοαποξέσεις.


Μήκος x Πλάτος Συσκευασίας: 26x11 cm

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό δεν είναι φάρμακο! Οι άνθρωποι με διαβήτη, ασθένειες του κυκλοφορικού, λοιμώξεις, διαταραχές του δέρματος, οφθαλμικό τραύμα, και άλλα. θα πρέπει να αναζητήσουν ιατρική συμβουλή πριν από τη χρήση. Μην εφαρμόζετε σε πληγές ή μολύνσεις χωρίς προηγούμενη άδεια από το γιατρό. Μην χρησιμοποιείτε τη μάσκα αν σπάσει ή έχει χαλάσει. Για εξωτερική χρήση μόνο. Αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Γίνετε ο πρώτος που θα γράψει την κριτική σας !