Ομορφιά - Επιθέματα σιλικόνης για στήθος

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45 €

 Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας τώρα 6970940802

  • -50%
ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΓΙΑ ΣΤΗΘΟΣ
  • ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΓΙΑ ΣΤΗΘΟΣ
  • ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΓΙΑ ΣΤΗΘΟΣ
  • ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΓΙΑ ΣΤΗΘΟΣ

ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΓΙΑ ΣΤΗΘΟΣ

003.011
9,90 € 19,80 € Αποθήκευση 50%

Επιθέματα σιλικόνης για πλούσιο στήθος.

ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΓΙΑ ΣΤΗΘΟΣ

ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΓΙΑ ΣΤΗΘΟΣ

9,90 € 19,80 € Αποθήκευση 50%
Ποσότητα:
Αποστολή

Εξαντλείται γρήγορα! Μόνο 8 τεμάχια απομένουν σε απόθεμα!

διαθέσιμο

Επιθέματα σιλικόνης για στήθος

Για κορυφαίο στήθος!

Επιθέματα σιλικόνης για πλούσιο στήθος. Επιθέματα σιλικόνης για σουτιέν.Τα στήθη φαίνονται μεγαλύτερα.Με δυνατότητα επανάληψης χρήσης. Αδιάβροχα.
Βάλτε τα επιθέματα σιλικόνης στο εξωτερικό του σουτιέν για να κάνει το στήθος σας υπέροχο. Αυτά τα εξωτερικά επιθέματα σιλικόνης κάνουν το στήθος σας πολύ σέξι, ενώ το στήθος σας να φαίνεται τεράστιο.

Έξοδα αποστολής 

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός  Αττικής  είναι 2,90 € και για την υπόλοιπη Ελλάδα 3,50 € + 1,50 € με αντικαταβολή.

Τα πακέτα αποστέλλονται γενικά εντός 1 - 3 ημερών από την παραλαβή της πληρωμής και αποστέλλονται μέσω ΕΛ.ΤΑ. κούριερ με παρακολούθηση και παράδοση χωρίς υπογραφή. Εάν προτιμάτε την παράδοση από την  ΕΛ.ΤΑ. κούριερ αυθημερόν, θα επιβληθεί ένα επιπλέον κόστος, οπότε επικοινωνήστε μαζί μας πριν επιλέξετε αυτήν τη μέθοδο. Όποια και αν είναι η επιλογή αποστολής που κάνετε, θα σας παρέχουμε έναν σύνδεσμο για την παρακολούθηση του πακέτου σας στο διαδίκτυο.

Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν έξοδα διακίνησης και συσκευασίας, καθώς και έξοδα αποστολής Τα έξοδα διακίνησης καθορίζονται, ενώ τα τέλη μεταφοράς ποικίλλουν ανάλογα με το συνολικό βάρος της αποστολής. Σας συμβουλεύουμε να ομαδοποιήσετε τα στοιχεία σας με μία σειρά. Δεν μπορούμε να ομαδοποιήσουμε δύο ξεχωριστές παραγγελίες που υποβάλλονται ξεχωριστά και θα ισχύουν χρεώσεις αποστολής για καθεμία από αυτές. Το πακέτο σας θα αποσταλεί με δική σας ευθύνη, αλλά απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή για την προστασία των εύθραυστων αντικειμένων.

Kυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές/ διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών 

Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται ημέρα Σάββατο παραδίδονται από Δευτέρα 

Γίνετε ο πρώτος που θα γράψει την κριτική σας !